Άρθρο: «Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα σε μακελειό»

Άρθρο: «Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα σε μακελειό»

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου στο taxalia.blogspot.com, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική κοινωνία και οι Έλληνες πολίτες γίνονται μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης κατάστασης. Παρατηρούμε έναν «μακελάρη» Υπουργό να απειλεί ευθέως τον Ελληνικό λαό, ο οποίος βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης, καθώς επίσης και τη δικαιοσύνη, προκειμένου να κερδίσει πόντους στην εσωκομματική διαδικασία του παραπαίοντος κόμματός του. Τέτοιου είδους εκβιαστικές πρακτικές το μόνο που κατορθώνουν είναι να εξοργίζουν τους συμπολίτες μας. Αντί ο κ. Λοβέρδος να απολογείται στον Ελληνικό λαό για τα εγκληματικά λάθη της πολιτικής της Κυβέρνησής του ΠΑΣΟΚ, επιδίδεται σε έναν προσωπικό προεκλογικό αγώνα, εμπαίζοντας με τις τύχες του Ελληνικού λαού.

Οι απειλές του Υπουργού Υγείας έρχονται σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, όπου διερευνώνται ποινικές ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του αρμόδιου τότε Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και άλλων μελών της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το ζήτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι μείζον. Όλοι θυμούνται τις καταγγελίες των μελών της ΕΛ.ΣΤΑΤ., περί παραποίησης του ελλείμματος του 2009. Παραποίηση στοιχείων, που οδήγησε στην επιβολή των επώδυνων μέτρων από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, στον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών μεγεθών και στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών. Η δικαιοσύνη οφείλει απερίσπαστα χωρίς παρεμβάσεις, να διαλευκάνει ταχύτατα και πληρέστατα την υπόθεση.
Από την άλλη, σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί πρωτοκλασάτους εν ενεργεία Υπουργούς, όπως ο κ. Χρυσοχοϊδης και πρώην Υπουργούς, όπως η κα. Κατσέλη, να δηλώνουν χωρίς αιδώ και με περισσό θράσος, ότι ήταν «αδιάβαστοι», δεν είχαν διαβάσει το Μνημόνιο που υπέγραφαν το 2010, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Αυτές οι πρωτάκουστες δηλώσεις από κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπανδρέου, προκαλούν την οργή των πολιτών. Υπουργοί που δεν ξέρουν τί νομοθετούν, τί αποφασίζουν, τί υπογράφουν. Αυτή ήταν η κατάσταση και η πορεία της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Παραποιημένα στοιχεία για το έλλειμμα, «αδιάβαστοι» πρωτοκλασάτοι  Υπουργοί, «μακελάρηδες» Υπουργοί. Αυτή ήταν η Κυβέρνηση Παπανδρέου, που με πλαστά στοιχεία μας οδήγησε στα δεσμά του Μνημονίου και του ΔΝΤ και με απειλές που εκτοξεύουν στελέχη της προσπαθούν να επιβιώσουν εσωκομματικά. Είναι ολοφάνερο ποιοι οδήγησαν τη χώρα σε μακελειό με την πολιτική τους και με τα εγκληματικά λάθη αυτής. Τώρα και μη μπορώντας να διορθώσουν κάτι, αντί να αποχωρήσουν ζητώντας συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό, εκτοξεύουν απειλές και ύβρεις. Οι πολίτες τους κατάλαβαν και σύντομα θα τους κρίνουν με την ετυμηγορία τους. Μια λαϊκή ετυμηγορία, από την οποία θα προκύψει μια νέα αυτοδύναμη Κυβέρνηση, μια Κυβέρνηση ελπίδας και αισιοδοξίας, μια Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.